Γεια χαρά σε όλους.
Σκοπός αυτού εδω του χώρου ειναι να σας παραθέτω κυρίως δικές μου κριτικές απο ταινες που είδα χωρίς όμως να αποκαλύπτω όλη ετσι ώστε να μπορεί κάποιος να την δει χωρις να ξέρει τι θα συμβεί.
Ελπίζω να σας αρέσει

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

The Hunt "Jagten" (2012) - Το κυνήγι

Παραγωγή : Δανία
Γλώσσα : Δανέζικα
Διάρκεια : 115 λεπτά 
Είδος : Δράμα
Ιστορία: Ο κύριος που βλέπεται στην φωτογραφία είναι δάσκαλος στην πολη ταχλαμπουχλενβαρεν  σε ενα μικρό δημοτικό σχολείο της Δανίας. Ένα 6χρονο κοριτσάκι (που είναι κόρη του καλύτερού του φίλου) τον ερωτεύεται. Εκείνος φυσικά την απορρίπτει και για να το εκδικηθεί λέει στην διευθύντρια του σχολείου οτι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η γνώμη του KostasIII
Ηθελα να ήξερα πραγματικά τι με πιάνει ώρες ώρες και αποφασίζω να δώ μια ταινία πιο.... ψαγμένη. Ετσι κατέληξα σε αυτή. Τι ήθελα και την είδα. Μου μαυρισε την ψυχή. Στην αρχή κινείται αρκετά αδιάφορα και μετά σε πνίγει η αδικία και το μίσος. Και μαυρίζει ακόμα περισσότερο όταν προχωράει με τέτοιο τρόπο σαν να έκανε ο θεατής το εγκλημα και τώρα το πλήρώνει. Για να είμαι όμως και λίγο αντικειμενικός αυτό που θέλει η ταινία να περάσει το περναει. Το αδικο, την κατακραυγή του κόσμου, τη απόρριψη. 


Βαθμολογία 6/10
Imdb 8,2/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου