Γεια χαρά σε όλους.
Σκοπός αυτού εδω του χώρου ειναι να σας παραθέτω κυρίως δικές μου κριτικές απο ταινες που είδα χωρίς όμως να αποκαλύπτω όλη ετσι ώστε να μπορεί κάποιος να την δει χωρις να ξέρει τι θα συμβεί.
Ελπίζω να σας αρέσει

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Before Midnight - Πριν Τα Μεσάνυχτα (2013)

Παραγωγή : Αμερική
Γλώσσα : Αγγλικά - Ελληνικά
Διάρκεια : 109 λεπτά 
Είδος : Ρομαντική
Ιστορία: Ωχ τι να πω τωρα. Λοιπών ένα ζευγάρι που εδω και χρόνια ζουν μαζί κάνουν διακοπές στην Καδαμύλη της Καλαμάτας. Εκεί βρίσκουν την ευκαιρία να πουν πράγματα που ο λιγοστός χρόνος της καθημερινότητας δεν τους αφήνει.





Η γνώμη του KostasIII
Είναι στιγμές του πιστεύω οτι όσοι ψηφίζουν στο imdb μας κάνουν πλάκα! Βλέποντας την ταινία ένα εχω να πω ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!! Το ζευγος απεραντολογεί και φιλοσοφεί για οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους με επικεντρο την σχέση τους και φόντο (ναι μονο σε φοντο θα την δειτε) την επαρχεία της Καλαμάτας. Η ταινία κυλάει επι 2 ωρες σχεδόν χωρίς σενάριο με τους 2 ηθοποιούς ή όσους βρίσκουν να μιλάνε ακατάπαυστα. Και όχι μόνο αυτό. Αυτά που λένε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ. Απλά αμπελοφιλοσοφούν χωρις αρχή μέση και τέλος. Καθένας μιλάει και αναλύει θέματα που κανείς δεν τους ρώτησε. Ηλιαχτίδα η Ξένια Καλογεροπούλου και αυτή απο νοσταλγία (και σε αυτή δώσανε μονόλογο που δεν κολλάει πουθενά). 

Βαθμολογία 3/10
Imdb 8,2/10 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου