Γεια χαρά σε όλους.
Σκοπός αυτού εδω του χώρου ειναι να σας παραθέτω κυρίως δικές μου κριτικές απο ταινες που είδα χωρίς όμως να αποκαλύπτω όλη ετσι ώστε να μπορεί κάποιος να την δει χωρις να ξέρει τι θα συμβεί.
Ελπίζω να σας αρέσει

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Pirate Radio - Ροκ εν Πλω (2009)

Παραγωγή : Αγγλία (+Γερμανία +Γαλλία)
Γλώσσα : Αγγλικά 
Διάρκεια : 135 λεπτά. 
Είδος : Κωμωδία, Μουσική  
Ιστορία: Το ροκ στην Αγγλία του '60 επιτρέπετε μόνο για 60 λεπτά την μέρα. Έτσι δημιουργήθηκαν παράνομοι ραδιοφωνικοί σταθμοί που εκπέμπαν απο καράβια ΡΟΚ όλη μέρα. 







Η γνώμη του KostasIII:
Rock n Roll bady ……. καλα οκ. Ένας πιτσιρικάς εξορίζετε από την μάνα τους σε ένα τέτοιο καράβι οπου τα ντουμάνια και το σεξ πάει σύνεφο. Μέσα σε όλο αυτό καβγάδες του καναπέ και ροοοοκ μουσική bady
Άλλη μια ταινία που μαγνήτισε την προσοχή μου από την αρχή της. Εξαιρετικό αγγλικό χιούμορ μαζί με την χαζοπεριφάνεια τους για την φινέτσα και το στυλ τους. Με αρκετές δόσεις γελιου σε βάζει να ζήσεις και εσυ σε εκείνη την εποχή.
Και ενώ όλα πάνε καλά ο Αμερικανός της υπόθεσης θα κάνει την αμερικανιά του!!!! Έλεος ρε φιλε. Ευρωπαϊκό κινηματογράφο βλέπουμε, το ευχαριστιόμαστε, λέμε ευτυχώς δεν έχει ταρζανιές και να η αμερικανιά. ΑΜΑΝ. Τέλος πάντων.
Συνολικά θα την χαρακτήριζα μια πραγματική κωμωδία με δείγματα νοσταλγίας παλαιότερων ετών.
Αν πρέπει να την δείτε ….. ΝΑΙ



Βαθμολογία 8/10
Imdb 7.3/10 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου